Een kwaliteitsoccasie vinden bij

Stockwagens

Maak uw afspraak
Onderhoud / herstellingen

Afspraak onderhoud

Occasiewagens met kwaliteitsgarantie

Nu bekijken

Banden

Versleten banden liggen aan de basis van vele ongevallen. Ze veranderen de wegligging van uw voertuig, hebben minder grip en zorgen voor een langere remafstand. Voor uw veiligheid en rijcomfort is het dan ook belangrijk om de slijtage van uw banden in de gaten te houden. Bij elk bezoek aan Garage Thuy worden uw banden nagekeken, zo kunt u met een gerust hart de weg op.

Verder kiest u bij ons aangepaste banden van de beste kwaliteit, zomer en winterbanden, die professioneel geïnstalleerd worden door onze experts. Winterbanden worden aangeraden wanneer de temperatuur onder de 7°C zakt.

Goed om te weten: uw winter- of zomerbanden liggen bij u thuis in de weg? U weet niet waar u ze kunt opbergen? Het Tyre Hotel is misschien iets voor u. Praat erover met onze medewerkers!

Carrosserie

Schade aan het koetswerk en de gelakte onderdelen ten gevolge van een ongeval worden door Garage Thuy hersteld. Wij doen dit professioneel en volgen daarbij de instructies van de fabrikant. Wij gebruiken hiervoor originele merkonderdelen. Dit is niet alleen belangrijk voor uw veiligheid maar ook voor het goede functioneren van de wagen en om zijn waarde te behouden. Uw wagen wordt binnen de kortst mogelijke termijn hersteld zonder aan kwaliteit in te boeten.

Onderhoud & Herstellingen

Uw wagen zal u verwittigen wanneer het tijd is om het onderhoud van uw wagen te laten uitvoeren.

Onderhoudsbeurten zijn de beste manier om de prestaties, de veiligheid en de efficiëntie van uw wagen te optimaliseren. Onze technici worden voortdurend bijgeschoold om u het beste advies te geven, professioneel en gepersonaliseerd. Wanneer u uw wagen bij ons binnenbrengt, handelen wij steeds vanuit de richtlijnen van automerk zodat uw wagen in perfecte conditie blijft. U wordt geïnformeerd over mogelijke extra kosten zodat u nooit voor een verrassing komt te staan.

Aircocheck

De airco is niet alleen een prettig, maar ook een nuttig accessoire. Naast een aangename temperatuur zorgt het voor een efficiënte ontwaseming, een snelle ontdooiing én dus een betere zichtbaarheid. Dit alles draagt bij tot uw veiligheid. Om uw aircosysteem in goede conditie te houden, heeft deze regelmatig onderhoud nodig. Een slecht werkende airco-installatie verbruikt immers meer brandstof, en kan een onaangename geur in uw wagen verspreiden. Kom langs bij een van de vestigingen van Garage Thuy. Zo kunnen we samen bekijken of er een onderhoud nodig is, en uw airco weer helemaal tip top in orde te maken.

Ruitschade

Een sterretje in je voorruit?

Voorkom erger en laat de ruit vakkundig repareren bij Garage Thuy. De ruiten van je auto vormen immers een essentieel onderdeel van de beschermende kooiconstructie, en zijn dan ook van levensbelang.

Bovendien kan er door slechte wegbedekking, een verkeersdrempel of een plotse temperatuurstijging tijdens de dooi een fikse en onherstelbare barst ontstaan. Daarom is het zo belangrijk dat je schade aan een autoruit zo snel mogelijk laat repareren of dat je de ruit laat vervangen.

Contacteer ons. Wij repareren je ruit snel en vakkundig aan een voordelige prijs.

Technische controle

Bij Garage Thuy beseffen wij hoeveel waarde u hecht aan uw tijd en geld. Daarom bieden wij u de voorkeuring aan.

De voorkeuring biedt tal van voordelen:

 • U raakt gegarandeerd van de eerste keer door de keuring en u bespaart zichzelf geld, tijd en onaangename verrassingen.
 • Onze specialisten controleren elk punt van de autokeuring met behulp van de modernste technologie.
 • Als er ingrepen nodig zijn, laten wij u dat vooraf weten en bezorgen u een offerte.

Wat onze klanten zeggen

 • Na een terugkerend probleem met onze auto zeer goed geholpen deze keer. Verdiende 5 sterren!

  T. Verhaegen
  Google Review
 • Snelle reparatieservice

  R. Bashota
  Google Local Guide
 • Heel vriendelijke service!

  O. De Deken
  Google Local Guide
 • Super vriendelijk en een goede service

  S. Vergaelen
  Google Local Guide
 • Klantvriendelijk, ze maken ruim tijd om een offerte op te stellen en nemen voldoende tijd om uitleg te geven over de werking van de nieuwe wagen

  Y. Destombes
  Google Review
 • Goede, snelle en professionele service

  P. Meulders
  Google Local Guide
 • Top service!

  O. Jacobs
  Google Review
 • Garage + verdeler van Audi, Volkswagen, Skoda en Seat. Ik kocht hier mijn Skoda Octavia Combi met een uitstekende service en wacht nu op de wissel naar mijn winterbanden die hier gestockeerd blijven in de zomer. All-in voor 85,99 euro. Grote showroom, alle modellen aanwezig.

  M. Merket
  Google Local Guide
 • Super vriendelijk en een goede service

  S. Vergaelen
  Google Local Guide
 • Goede, snelle en professionele service

  P. Meulders
  Google Local Guide
 • Als vaste klant kan ik garage Thuy zeker aanbevelen. Goede en professionele service. Skoda veel auto voor minder geld.

  G. Staelens
  Google Review
 • Top verkopers en service na verkoop!!

  C. Vervliet
  Google Local Guide
 • Super garage!

  K. Daelemans
  Google Local Guide
 • Zeer vriendelijke ontvangst bij eerste contact zeker niet opdringerig. Heel concrete uitleg i.v.m. alles wat er bij komt kijken wanneer een keuze wordt gemaakt van een aankoop. Bv.over een lening een verzekering enz.......van skoda. Na een akkoord van verkoop nog steeds even vriendelijk. En een mega onthaal bij het afhalen van je nieuwe wagen met een proffesionele begeleiding van de werkwijze van de auto.

  L. Vervloet
  Facebook Review
 • Heel vriendelijk ontvangen, eerlijk,prijs kwaliteit top

  I. De Reu
  Facebook Review
 • Fantastische service. 12/12 Uiterst tevreden!!

  B. Bosque
  Facebook Review
 • Vriendelijke en professionele ontvangst! Directe bediening en correcte service. Als professioneel kan ik deze garage zeker aanbevelen voor hun bedrijfsvoertuigen en de daarbij horende service. Hun no-nonsense aanpak en daarbij direct een pasklare oplossing aanbieden is voor mij van zeer groot belang. Hun prijzen zijn niet meer of minder dan de gangbare marktprijzen. Ik voel me totaal geen nummer in deze garage. Voor mij is dit een TOP dealer. Dank u garage Thuy!!!

  J. De Smedt
  Google Review

Nieuws

1job

Locatie